PEUTERSPEELZAAL
Opening Peuterspeelzaal De Kleine Paulus
Groot nieuws!

6 september start peuterspeelzaal: “De kleine Paulus

De peuterspeelzaal is voor kinderen van 2 tot 4 jaar waar alle kinderen welkom zijn, ook met een (VVE) subsidie. De leidster van de groep is Jessica Loopstra- Aalbers. Zij is een zeer ervaren peuterleidster. Hieronder maakt u alvast kennis met haar!

De peuterspeelzaal die georganiseerd wordt door SPA en de Paulusschool samen zal 4 dagdelen open zijn. Voor tijden en meer informatie kijkt u op de website: https://www.spa-spo.nl/spa.

De Paulusschool en de kleine Paulus horen echt bij elkaar. We willen er voor zorgen dat kinderen goed voorbereid kunnen doorstromen naar de basisschool. Dat doen we samen!

Meer informatie?
Tiziana Versmissen, directeur St. Paulusschool.

Even voorstellen...

Bij deze wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Jessica , 44 jaar oud, getrouwd en trotse moeder van 2 heerlijke pubers. Per september ga ik de pedagogisch medewerker zijn voor de nieuwe peutergroep; “De kleine Paulus”. Iets waar ik ontzettend veel zin in heb!

Dit werk doe ik nu ruim 23 jaar maar het is en blijft bijzonder. De peuters helpen een goede basis te leggen ter voorbereiding van een nieuwe fase die gaat komen: de basisschool! Mijn werk bestaat o.a. uit het aanbieden van boeiende, speelse en leerzame activiteiten. Zelf vind ik humor en lol daar heel belangrijk in, daar zijn peuters uitermate gevoelig voor. Zo kunnen ze grenzen ontdekken op een losse speelse maar duidelijke manier. Verder vind ik het belangrijk om de kinderen het gevoel te geven dat ze zich zelf kunnen en mogen zijn, hoe je ook bent.

Ik kijk er naar uit om te mogen beginnen en zie jullie graag in september op De kleine Paulus.